Zoek je begeleiding?

Soms is er meer nodig! Het is fijn te weten dat er begeleiding mogelijk is. Uiteraard kun je als je zelf op onderzoek uitgaat de juiste begeleider vinden voor jouw kind, leerling of voor jouzelf. BreinBloeiers helpt je graag en beveelt onderstaande begeleiders graag aan. Deze begeleiders delen de visie van BreinBloeiers.

Join the team

De groep begeleiders groeit! Bied jij ook diensten op het gebied van (één van) de neuropsychologische functies aan kinderen en jeugdigen? Wil je hier ook gevonden worden door de bezoekers van deze website? Neem contact op.

IMG_7754

Anne-Marie Visser

Alphen a/d Rijn e.o.

Anne-Marie is orthopedagoog-generalist en begeleidt kinderen en jongeren op het gebied van executieve functies, sociaal emotionele ontwikkeling, emotieregulatie en leren leren. Scholen helpt zij onder andere met groepdynamica, intelligentieonderzoek en leerkrachtcoaching.

www.praktijkvikids.nl

Marleen_slaapexpert

Marleen van Schie

Hazerswoude e.o

Marleen is oefentherapeut Mensendieck en biedt begeleiding bij slaapproblemen. Denk o.a. aan inslaap- en doorslaapproblemen, verschoven slaapritme, oververmoeidheid overdag en afwijkend gedrag tijdens slaap. Voor o.a. educatie, adviezen, ontspanningsoefeningen en een cognitieve- en gedragsmatige aanpak kun je bij Marleen terecht.

www.bewusterbewegen.nl

IMG_3800

Gwenny van Rijn

Nieuw-Vennep e.o.

Gwenny is orthopedagoog en biedt begeleiding op het gebied van executieve functies, taal (dyslexie) en sociale vaardigheden. Daarnaast biedt zij hulp bij dyscalculie, begaafdheid en andere cognitieve vraagstukken. Gwenny doet ook onderzoek. Zowel ouders als scholen kunnen terecht bij Gwenny.

www.depraktijk4kids.nl/locatie-nieuw-vennep/