Beweging

Bewegen is goed voor een mens. Niet alleen voor onze lichamelijk fitheid is bewegen belangrijk. Ook voor onze breinfitheid is het belangrijk dat we bewegen. We zijn niet gemaakt om stil te zitten, terwijl we dat zelf steeds meer en meer doen. Bij bewegen hoef je niet meteen aan het lopen van een marathon of training in de sportschool te denken. Natuurlijk bewegen is vaak een logische eerste stap om bewuster bezig te zijn met bewegen. Neem de trap in plaats van de lift, til de zware boodschappen tassen, neem de fiets. Mag jij wel wat meer bewegen?

Maak een beweegplan. Je kunt een blanco beweegplan hier downloaden.

 

beweegplan

Beweegplan
€ 0,00

Boeken over beweging!

We tippen je graag de volgende interessante boeken over beweging. Door op het boek te klikken kun je ze bestellen bij Bol.com. Wil je eerst meer weten? Klik dan op de LEES MEER-button.

Heb jij nog een tip voor ons? We horen het graag!
Benieuwd naar nog meer interessante boeken?

Leer meer!

Verbreed jouw kennis! Bij BreinBloeiers kun je meer leren. Of je nu ouder of opvoeder of tiener of jeugdige bent? Wil je meer weten? Dat kan! BreinBloeiers biedt over verschillende onderwerpen kennismakingswebinars en trainingen. Ook over bewegen. In principe online, maar incompany op locatie voor een grote groep is ook mogelijk. Neem daarvoor contact op. Ons speerpunt is het bieden van de juiste informatie: dat wat we weten uit onderzoek. Uiteraard geven we veel tips en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.

Ik zoek begeleiding!

Zoek je begeleiding op het gebied van brein en bewegen? Voor jezelf of voor jouw leerling(en) of kind(eren)? BreinBloeiers kan je in contact brengen met begeleiders die  begeleidingstrajecten bieden. Door het hele land zijn er professionals aangesloten bij BreinBloeiers. Zo is er altijd hulp in de buurt. Online begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Filmpjes over bewegen

We moeten meer bewegen. Kijk onderstaande filmpjes.

YouTube video
YouTube video
YouTube video

Neem een kijkje in de webshop

In de webshop staan veel interessante digitale producten over ons neuropsychologische functioneren die te gebruiken zijn in onderwijs(-begeleiding), opvoeding en behandeling. Deze producten zijn weliswaar niet gratis, zoals de downloads op deze pagina, maar wel leuk geprijsd! Neem snel een kijkje.