Contact

Heb je vragen aan BreinBloeiers? Stel je vraag en we mailen zo snel mogelijk terug.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Zo kan ook!

BreinBloeiers is een handelsnaam van EstherEducatief!

Email: info@breinbloeiers.nl

Zou je graag even bellen? Omdat ik veel op scholen ben en trainingen geef, kan ik niet altijd opnemen. Als je je telefoonnummer achterlaat via het contactformulier of via bovenstaand emailadres dan bel ik jou!

Reclame, verkoop en acquisitie worden niet op prijs gesteld.

Een offerte aanvragen? Dat kan! Vul het contactformulier in of stuur een mail. De volgende gegevens zijn voor de offerte belangrijk: welk onderwerp, hoeveelheid deelnemers, ochtend/middag/hele dag, datumverzoek en naw-gegegevens van de aanvrager of aanvragende school / instelling.

Samenwerking

Regelmatig wordt gevraagd om een samenwerking met BreinBloeiers. We zijn hierin voorzichtig. Een verzoek tot samenwerking kan ingediend worden, deze wordt echter zwaar gewogen. Deze site beoogt informatie te delen waarover consensus is in de wetenschap. Bespaar jezelf de moeite als je je bezig houdt met: reflexintegratie, beelddenken, 'anders-leren' methodieken of 'linker- en rechterhersenhelft'-ideologieën.

Van promovendi, onderzoekers, gedragswetenschappers en professionals die werken vanuit beproefd wetenschappelijk kader zien we een samenwerkingsverzoek graag tegemoet.