Webshop BreinBloeiers!

Levering bestellingen

De digitale producten vind je direct in jouw account. Let op: ze hebben een downloadlimiet en een beperkte houdbaarheid. Download je product dus tijdig. Na het downloaden vind je de materialen doorgaans in de map Downloads op jouw pc. De downloads worden aangeleverd in pdf. Een ander bestandstype is niet mogelijk. Download een gratis pdf viewer om de bestanden te openen (voor sommige producten vereist --> zie productomschrijving).

Voorwaarden

Op alle aankopen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Retourneren van digitale producten is niet mogelijk.

De prijzen zoals weergegeven op de website zijn inclusief btw. Het btw bedrag wordt vermeld op de factuur.

Ben je onderwijsprofessional in het basisonderwijs en wil je meer weten over het stimuleren van executieve functies op de basisschool? Lees dan deze TIBtool.

Vanaf heden is het mogelijk een pre-order te bestellen bij Uitgeverij Instondo!

In deze TIBtool wordt ingegaan hoe je middels jouw handelen de EF van leerlingen kunt stimuleren. Middels 9 aanraders leer je EF-stimulering in de vingers te krijgen. Daar zijn geen dikke boeken en naslagwerken voor nodig. Je leert hoe klassenmanagement faciliteert voor EF, maar ook hoe het geven van het goede voorbeeld daartoe bijdraagt. Kleine aanpassingen in de omgeving van leerlingen kunnen al helpend zijn. Met leerlingen praten over EF werkt ook stimulerend, maar wat zeg je dan en hoe? Hoe ondersteun je en hoe versterk je? En hoe slijpt het in? Welke rollen en petten heb je daarbij? Waarom het doen van spelletjes alleen niet voldoende is? Ook daar wordt bij stilgestaan. Er wordt op de basisschool al veel aan EF-stimulering gedaan. Leraren doen al veel maar zijn zich niet altijd van bewust. De overlap tussen jouw standaardgereedschapskistje en andere onderwijsprincipes wordt verduidelijkt in deze TIBtool. Superfijn! Daarnaast lees je waarom het belangrijk is om de leerling en ouders te betrekken.

Shop hier handige digitale downloads!

Download Adobe Acrobat - pdf viewer

Met de pdf viewer kun je de documenten thuis goed weergeven. Vooral voor de praatplaten op 4xA4 is het belangrijk dat je de printopdracht geeft vanuit de pdf viewer en niet vanuit een webweergave. Met de 'bleeding' optie op je printer kun je tot de rand afdrukken. Je kunt de witranden ook wegsnijden.

Retourneren van digitale producten is niet mogelijk.

 

 • Zo onthoud ik het

  Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,75.

  Dit pakketje helpt bij het onthouden van leerstof. Het pakketje bestaat uit 30 kaartjes met onthoud- en leermogelijkheden en 3 oefeningen. Klik op de afbeelding voor meer info / scroll naar onder.

 • Zo houd ik mijn focus

  Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,75.

  Dit pakketje helpt bij het vasthouden van focus.  Het pakketje bestaat uit hulpkaartjes, 8 opdrachten en twee posters (A4).

 • Wat maakt jou boos – pakketje

  Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,75.

  Dit pakketje helpt bij verhelderen van wat jou boos maakt. Het pakketje bestaat uit kaartjes met boosmakers en 10 opdrachten.

 • Praatplaat Het Prikkelpretpark 4x A4 met beknopte handleiding

  5,00

  Wil je Praatplaat Het Prikkelpretpark op een groter formaat printen? Dat kan met deze download. In de beknopte handleiding lees je meer over hoe je, aan de hand van deze plaat, het gesprek over de zintuigen en prikkels kunt aangaan. Meer weten? Klik op de afbeelding en scroll naar onder.

 • Praatplaat De EF-loopbaan 4x A4 met beknopte handleiding

  5,00

  Wil je Praatplaat De EF-loopbaan op een groter formaat printen? Dat kan met deze download. In de beknopte handleiding lees je meer over hoe je, aan de hand van deze plaat, het gesprek over executieve functies kunt aangaan. Meer weten? Klik op de afbeelding en scroll naar onder.

 • Omgaan met en afstemmen op anderen

  2,75

  Aan de hand van 20 kaartjes en een oefening leer je hoe je met anderen kunt omgaan en op hen kan afstemmen.  Klik op de afbeelding voor meer info / scroll naar onder.

 • Jezelf motiveren – pakketje

  Oorspronkelijke prijs was: €3,50.Huidige prijs is: €2,75.

  Dit pakketje helpt bij ‘jezelf motiveren’. Het pakketje bestaat uit kaartjes met mogelijkheden om jezelf te motiveren, een verwerkingsopdracht voor in de klas, een verwerkingsopdracht voor in de 1-op-1-begeleiding en een motivatieplan.

 • Doe-ditjes en voorzeggertjes EF

  5,00

  In dit pakket lees wat je kunt doen en wat je kunt zeggen om de executieve functies van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar te stimuleren. Het pakket is m.n. in te zetten in onderwijs en opvoeding. Maar ook adviseurs, psychologen, orthopedagogen, coaches en begeleiders kunnen hiermee uit de voeten. Meer weten? Klik op de afbeelding en scroll naar onder.

Shop hier een webinar of training!

 • Webinar Stimuleer de EF van je leerlingen

  59,00

  In dit webinar gaat Esther Monfils in op haar 9 aanraders om de executieve functies van leerlingen te stimuleren. Deze 9 aanraders vatten alle EF-wijsheden samen: op twee handen te tellen. Overzichtelijk en behapbaar dus. In september 2024 komt de TIBtool Stimuleer de executieve functies van je leerlingen uit waarin deze 9 aanraders beschreven staan. Deze 9 aanraders zijn het onderwerp van deze webinar. Doelgroep: leraren en onderwijsassistenten basisonderwijs. Klik op de afbeelding voor meer info en scroll naar onder.

 • Training Onderdompeling executieve functies

  119,00

  Hebben jouw leerlingen moeite met het onthouden van de instructie? Moet je leerlingen in jouw bezoekronde aanzwengelen om aan het werk te gaan? Zijn ze afgeleid of hebben ze moeite met het reguleren van hun emoties? Volg een online training Onderdompeling executieve functies. Doelgroep: leraren basisonderwijs. Klik op de afbeelding voor meer info en scroll naar onder.

 • Training Emotieregulatieproblemen in de klas

  119,00

  Hebben jouw leerlingen moeite met het reguleren van emoties? Je leert meer over emotieregulatie, waarom leerlingen er moeite mee hebben en je ontvangt praktische tips die je de volgende dag kunt toepassen.  Doelgroep: leraren, IB’ers en onderwijsassistenten basisonderwijs. Klik op de afbeelding voor meer info en scroll naar onder.